Conferència a càrrec de Ricardo Rousselot, dissenyador gràfic de reconegut prestigi internacional

General

Dilluns 16 de gener a les 14:00 a l'aula T2 de l'Escola Universitària ERAM.

Ricardo Victor Rousselot, forma part d'una generació de dissenyadors argentins que es van instal·lar a Barcelona entre 1967 i 1977 i van contribuir decisivament a la renovació del disseny a Catalunya i a l'estat espanyol.

Rousselot és considerat un dels grans mestres de la cal·ligrafia de finals del segle XX i és un dissenyador gràfic de reconegut prestigi internacional.

Ha estat convidat per nombroses escoles a impartir classes, tallers i conferències, i és autor d'articles sobre disseny, tipografia i cal·ligrafia.

En els anys 2001 i 2003 va ser nominat als "Premios Nacionales de Diseño" que reconeixen aquelles trajectòries professionals que han excel·lit en el camp del disseny o de la innovació a l'estat espanyol. Ha estat membre de "Design for the World" és membre de BCD (Barcelona Centre de Disseny), de l'ADG/FAD i soci d'honor del Col·legi de Dissenyadors Gràfics de Catalunya.

Ricardo Rousselot és el creador de la identitat visual de marques com El Corte Inglés, La Casera, Smoking, Alfaguara, Borges, Casa Tarradellas, Panrico, Spanair i és l'autor del disseny de la capçalera del diari La Vanguardia, entre d'altres.

 

 

VIDEO

vi

GALLERY